pax -kristna skolgrupp, Landsbro

En kristen skolgrupp från Landsbro kom till båten några dagar i April. Vi seglade från Oskarshamn och upp i norra skärgården. Där la vi till vid Djupesund. En riktigt härlig grupp med ungdomar i högstadieåldern. Här har vi två tjejers berättelse från resan!

hejhej! vi heter Martina & Mathilda.
vi kommer från den kristna skolgruppen från landsbro och vi har varit på shalom nu i ett dygn.
det började med att vi steg på båten i oskarsamn (smaaaart!), för att sedan åka vidare till djupesund i misterhults skärgård. vi körde med segel!!
när vi hade gått på båten var Mathilda sjukt rädd, för att hon trodde att vi definitivt skulle drunkna, men det gick över efter fikat, Höhö^^. (macka mä marmelad!)

när vi precis hade kört i väg me båten så hissade vi seglen. STATUS, vi fick hjälpa te! ;)
vi började med att leka lite lekar uppe på deck. först gjorde vi ställ-er-i-ordning-efter-tex-hur-gamla-ni-ä-leken! & där vann lag 1! (Martinas lag)
osen körde vi lite limbo. där vann martina igen! :D haha.

sen åt vi hamburgare utan bröd & pommes! (MUUUMMSFILLIBABBAH!)
sen vare fritt o fölket var uppe på deck o solade o grejjade blabla, innan de va lapp-leken. där vann SJÄLVKLART lag 4! :D haha, de gick ut på att an skulle föklara orden med ord som inte stod på lappen. andra omgången fick man bara göra rörelser o tredje gången, fick man bara säga ETT ord som hjälp. EX: om de e hamburgare, så får man säga Häst!

sen vart de andakt, o de va gutt! typ vitnessbörd o förbön o massa gojjs, o de va helmys! ^^höhö. o under vitnessbörden så stannade vi (heter på sjöspråk?) på djupesunds-saken.
sen var vi dötrötta så vi bäddade o skulle somna, men alla tjöta typ halva natten, så nu när vi sitter här o skriver ä vi typ hela döa xD.


DAG 2.
vi gick upp halv nio, utav birgers-högtalarststem m massa talk o mysmusik :) kalas!!
sen blev de hypernajs frukost mä flinogr & fil & fullkornsmackor! (MUMMA asså!) någon råkade hälla ut alla flingor, o någon ville inte äta upp sin macka = OSS! xD
sen vart de bibelstudie på en fin klippa mys o biggan va AWSOME! ^^ huhu

sen vare fika me bulle o kaka :) *schhlubb*
sen vare den historiska 5-kampen :) o då hette vi 13.38
ramsa:
‘ ge mig ett 1,
1!
ge mig ett 3,
3!
ge mig ett 3,
3!
ge mig ett 7,
7!
va blire?
13.37!
va äre?
ELIT!!
är vi dä?
nää,
vad ä vi?
13.38 -- lite efter. YEEEYY! (Y)
VI BADADE!!! skiiit kallt men gutt, o FATTA status! ^^ höhö. värsta coolt vare :)
sen så vare fritt i ett par 10-minutare, innan maten som bestod av goa köttbullar mä mos o lingonsylt, som inte passar alls!! enligt mathilda o massssssa flera xD

o sen så städade vi lite, o sen hamnade vi här av någon anledning, o nu är vi på väg hem :( dä blir tråkigt, fast.................. WE WILL BE BACK!!!!!!!!! (H)

tack alla underbara sjömän för att vi fick komma o ta över hela eran båt! ;)
SKEPP & HOJJJ! land i sikte xD

(humor har vi ^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0