besättningshelg!

Nu i helgen hade vi en härlig besättningshelg! Det var Shaloms besättning som inbjudits till en helg nu i uppstarten av säsongen. Ett 35-tal personer fanns med under helgen som innehöll bland annat andakter och bibelstudier med fokus på att leva nära Jesus och att visa på Honom genom allt vi gör. Vi hade även en del utbidning kring säkerhet, sjukvård, rutiner och segling. Dessutom åt vi god mat och hade en riktigt go gemenskap! Under lördagen sken solen på oss och man kände att nu är snart sommaren här. Vi gav oss ut på sjön och hade en skön premiärsegling!

Vi fick ladda ordentligt för säsongen som är i antågande och vi i besättningen har hopp och tro för att detta ska få bli en underbar säsong där människor verkligen ska få bli berörda av Guds kärlek! Vår förhoppning är att du ska vara med och be för vårens och sommarens seglingar, stöd i bön är en förutsättning för att arbetet ska kunna fungera!



Klockan 01:55, natten till lördag, togs detta handfat ur funktion då en liten man från inre Småland föll ur sin koj och tog med sig keramiken i fallet!

sommarvecka 29

De hamnar som besöktes under veckan var Grönhögen, Bergkvara, Revsudden, Borgholm, Vinö, Klintemåla, Runnö och Figeholm. Några tankar kring veckan kommer här:

Vecka 29 på Shalom har verkligen varit en spännande och uppskattad vecka som präglats av många goa människor och roliga stunder. Under veckan som gått har vi stannat till vid en mängd olika hamnar, både stora och små. Och det är just denna blandning av smått och stort som gjort veckan så mycket mer varierad än tidigare resor, vilket många med mig uppskattat. Utöver veckans bryggmöten har vi naturligtvis badat, vi har spelat "boll på sten" och lekt ett antal olika lekar. Detta har naturligtvis stärkt gruppen och vi har haft mycket roligt tillsammnas. Men det som jag kanske kommer minnas mest efter denna seglats är veckans alla fina samlingar till bön och lovsång, något som jag personligen kommer kunna leva på länge.
Jakob Eriksson

Våran första tur med Shalom! Det har vi inte ångrat, en vecka med många trevliga och goa ungdomar, god mat, härlig segling och samlingar där vi har delat Guds ord med varandra.
Vi är nu fyllda av den helige ande och många upplevelser som vi tar med oss hem och delar vidare till andra.
Tack! Vi ses igen! Gud välsigne ert arbete med Shalom!
Örjan, Kicki och Linnea Holmberg Linköping


Det här var första gången på Shalom för oss två. Det har varit en underbar vecka på havet, helt över våra förväntningar.
Ett riktigt äventyr som vi verkligen rekomenderar! Man får vara med och använda sina gåvor för Gud och se människor förvandlas. Man utvecklas som person och skapar vänner för livet.
Tack för allt! Vi ser redan fram emot nästa sommar!
Marina och Pontus


RSS 2.0