sommarvecka 24


Efter en vårsäsong med många konfakörningar och skolklasser var det dags att ge sig ut på sommarturné. Ett mycket glatt och förväntansfullt gäng seglade upp båten genom Misterhult och S:t Annas skärgård och upp till Mem, Göta Kanals mynning. I Söderköping var det påmönstring och båten fylldes av besättning som var med en härlig vecka fram till Jönköping. Här följer några av besättningens reflektioner:


Hej! Jag heter Ida Lindén. Jag är 17 år och bor på Visingsö. Jag mönstrade på måndagen den 9 juni i Söderköping. Jag har alltså varit med hela veckan. Vi har varit på många olika platser. Norsholm, Borensberg, Askersund, Motala, Hästholmen, Gränna, Visingsö och Jönköping. Det har varit fantastiskt att sjunga och berätta om våran fantastiska Gud. Att han förändrar ens liv. Det har varit ganska mycket folk på dom olika platser som vi har varit på.

Nu över till frågan om hur det är att vara med på Shalom. Mitt svar blir bara positivt. Det finns inget negativt, det enda är väl hur vädret blir. Vi har haft det lite grått, lite regn men solen har dykt upp lite då och då. När man åker med på båten så lär man känna så många nya människor, så jag rekommenderar verkligen minst en vecka på Shalom! Ha det så bra!

// Ida



Jag mönstrade på i Askersund dvs. jag var inte med hela veckan men det gick ju det med.

Det allra roligaste var nog att få träffa en massa folk, både på båten och  på land i olika hamnar. Och sen var det ju Jesus, icke att förglömma. Att åka båt är et bra sätt att nå folk när man ska sprida budskapet om Jesus. Dessutom är det roligare än att åka bil eller buss.

//Marko



Hej på er!!

Jag heter Birgitta Johansson och kommer från Långviksmon, en liten ort uppe i Ångermanland, 5 mil från Örnsköldsvik.

Har varit med på Shalom en vecka tidigare och fick mersmak.

Denna gång blev det bara ett veckoslut, vi mönstrade på i Motala. Har varit en helg med många nya bekantskaper, vilket är berikande. Jag tycker att det är mycket välplanerat, man känner sej trygg som passagerare på båten.

Tror att Shaloms existens betyder att många får chans att höra evangeliet om Jesus, det känns mycket bra att få vara en del i detta under några dagar.


Gud Välsigne ert arbete i fortsättningen, kommer gärna tillbaka!!

// Gittan


RSS 2.0