Konfaläger Bor


Hej!

Vi är 4 ungdommar från Bor som vart på konfaläger (Rove var med trots att hon fyllde 15 år).
Vi kom i onsdags och hoppade på i Oskarshamn, då samlades vi på shalom och fick våra hytter. Och Elin fick sällskräck (haha). Under kvällen lekte vi lite lekar och lyssnade på Birger som berättade om hur shalom blev till, att han och sina 3 kompisar byggt den här fina båten från grunden. Sen på natten var vi tjejer uppe och busade och markus och martin blev arga när dom blev blöta. Och Daniel fick inte sova på hela natten.

Sen på torsdagen var det jätte fint väder och vi satt ute och solade och åkte runt på havet. Markus och Martin hoppade ifrån 10 meter och 40 cm, och många andra badade. Även Ulf badade. På kvällen hade vi 5 kamp och Emma blev nästan blind när hon fick en vattenballong i ögat. Sen efter det grillade vi och gjorde olika lekar, det var roligt. Sen träffades alla och bad nattbön och efter det gick vi ut i skogen och körde norsk kurragömma.
Emma och Amanda gömde sig och vi hittade inte dom, Mattias och LilleBengt skrämde oss i skogen, fast man blev inte rädd för bengt, det var bara Martin som blev så rädd. Sen orkade vi inte leta längre efter Amanda och Emma så vi gav upp och satt några stycken på en klippa och såg på stjärnorna och snackade med Daniel om tron och lite allt möjligt om livet, daniel är bra tycker vi. Sen gick vi och la oss och vi tänkte busa men vi var så trötta så vi somnade.

Idag är sista dagen och det är jätte fint väder, just nu är vi ute och åker på havet. Alla ledare har varit jätte bra och roliga, vi är verkligen jätte nöjda med dom här dagarna på shalom och vi tycker verkligen att andra grupper ska åka hit för det var mycket roligare än vad vi först trott.


Tack för dagarna här, vi kommer sakna det! men vi kommer minnas det genom livet. :)
/ Sofia Tove Martin & Makka






RSS 2.0