12 juni, Karlsborg

Vi har varannandagsväder! Dagens hade stor kontrast mot gårdagens, dvs regn, rusk och kyla. Ingen som var på humör för varken minigolf eller volleyboll, vilket ju är synd när man är på en sån fin plats som Karlsborg. Det var i alla fall en tapper skara som slöt upp till bryggmöte, och salongen var full av kaffetörstande, genomfrusna Karlsborgsbor efteråt. Så dagen var ju inte så dålig trots allt...

11 juni, Askersund

Vilken härlig dag! Tack gode Gud för vädret.. Under härlig försommarsol och hissade segel hölls förmiddagens bibelstudium uppe på däck. Kan man begära mer? Vi kom under bron upp mot Askersund det här året också. Glädje! På kvällens bryggmöte hade vi gästmusiker med oss, Silvia och Samuel gjorde en stark insats med sång, gitarr och fiol. Välsignelserna har regnat över oss, allt från fikabröd till pizzakväll. Och just idag, när vi särskilt bad om uppmuntran...


10 juni, Motala

Sista kanaldagen för den här veckan. Sångerna börjar sitta och idag fick vi också sjunga för en slussvakt som fyllde år. (Grattis Tore, 22 år!!) I Motala välkomnades vi med varma applåder och varma duschar =) Grabbarna slet i regnet med peket för att få det på plats efter kanalturen. Bra jobbat! Bryggmötena blir bara bättre och bättre och besättningen börjar bli varm i kläderna. Imorgon väntar Vättern och förhoppningsvis segling.


9 juni, Borensberg

Seglingen går vidare. Dagen började tidigt då vi passerade sjön Roxen. Sedan var det slussning och åter slussning som väntade, Bergs slussar med andra ord. Där gick förmiddagen ganska snabbt och vi fick sjunga igenom vår sångrepertoar ett antal gånger. Efter en svettig fotbollsmatch ställde vi upp oss på däck i Borensberg och sjöng och spelade för glatta livet.


8 juni, Norsholm

Sommarens bryggmötesturné har börjat! Det är ju vår tradition att börja varje sommar i Norsholm, efter att ha slussat oss in i Göta Kanal. Dagen på kanalen var i vanlig ordning härlig med mycket sång och musik. Det är en fantastisk möjlighet att få möta människor. Vår besättning har varit flitig med att dela ut tidningar, fika och prata med folk medan båten sakta men säkert slussats framåt. Så fick vi också uppehåll från regnet och kunde ha vårt bryggmöte på kvällen. En riktigt fin start på sommaren!


RSS 2.0