Gislaved, Anderstorp, Smålandstenar, konfa. 23 -26 april

Vi kom hit i torsdags kväll, vi steg på båten och fick våra hytter. Efter maten gik vi upp på däck och lekte lekar Anderstorp/Gislaved mot Smålandstenar. Vi åkte en liten sväng och lämnade av de som skulle bo på Villa Shalom.

Fredagen började med lektioner, grupperna var för sig. Sedan efter lunch kastade vi loss och åkte ut till Uvö. Där hade vi sjukamp och lag Super Friends vann. Efter det tog vi och badade i det uppfriskande vattnet. Sedan fick de som ville klättra upp i masten och kolla på utsikten. Det gjorde jag!

På lördagen började vi som vanligt med frukost och lektioner. Sedan tog Anderstorp/Gislavedsgänget en promenad till Oskarshamns centrum och köpte en massa onyttigheter. Efter lunch, så packade vi oss i ordning och gav oss av till Öland, Byxelkrok. Efter ungefär 2 timmar var vi framme och hade då lite fritid att spendera på ön. När vi sedan var färdiga på Öland gav vi oss hemåt igen. På vägen lektes det lekar, vissa fick även hjälpa till att sätta upp segel. Efteråt var det en liten rast, och sedan var det andakt. Klockan 23.30 var det läggdags.

Nu är det söndag och, tyvär, sista dagen på denna roliga resa. Alla är i stort sett färdig-packade och snart är det dags för våran sista lunch, och vi måste medge att det känns ganska vemodigt att behöva lämna allt det här.

Vi har haft det så otroligt roligt, och vill säga ett stort tack till alla på båten och alla ledare som har hjälpt till. Tack för alla soliga minnen!

// Sarah, Klara, Martin och Jesper
P.S. Hunden är död...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0