Ett par dagars distans...

Juletid innebär att det inte blir så mycket varvstid. Vi lämnade Kållandsö och båten för ett par dagar sedan med känslan av att vi faktiskt kommit en bra bit framåt! Dagen innan det var dags att packa ihop bjöd decembervädret på snö i maskinrummet! Det är inte alla gånger man får uppleva det! Efter helgerna kommer arbetet fortsätta med att byta bottenplåtarna i aktern.

Varje vecka innebär att fler bitar faller på plats rent beslutsmässigt. Val av utrustning, tillvägagångsätt, omfattning på ingrepp etc. Vårt mål är att få till en bra båt inför en fortsatt 15 års period av missionsbåtsverksamhet i Sverige! När vi nu påbörjat arbetet inser vi mer och mer hur nödvändig denna satasning är! Vi hade inte kunnat vänta mycket längre med dessa ingrepp! Det absolut rätt tid nu!

Detta märker vi även när det gäller teamarna från Blå Kust som är uppe och jobbar! Detta året har vi verkligen fått in duktiga "jobbare" på bibelskolan. Vilka kämpar! Nu börjar vi kunna pricka av på listan när det gäller arbete i gästhytterna, i korridoren, ankarboxen, bogproppellerummet etc. Samtidigt är det mycket jobb kvar! Salongen, besättningshytterna, byssan, styrhytten väntar!

Det var även gott när vi fick upp lite el- och ventilationsfolk som angrep sina specialområden. Vi har även fått hjälp från frivilliga när det gäller svetsning och vvs. Vi är i stort behov av alla er som kan tänka sig att hjälpa till!
Det kommer bli en hel del jobb när den nya utrustningen kommer! Vårt mål är att här på webben pressentera lite mer exakt vilken typ av hjälp vi behöver och när.

Stort tack till alla er som tror på det här och backar upp med praktiska insatser, gåvor och annat stöd!

En god jul önskar varvsgänget!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0